We use cookies to give you the best experience possible. Click accept to continue, or find out more on our cookie policy here.
Welcome to Marani
Please confirm that you are of legal age
No
This website is in a test mode, to access the previous site, click here

Library

a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Taste

ღვინის გემოს განაპირობებს მთელი რიგი თვისებების კომბინაცია: მჟავიანობა, ალკოჰოლის და შაქრის შემცველობა, ტანინებისა და სხვა ელემენტების თანაფარდობა, რომელიც უნიკალურია ყოველი კონკრეტული ღვინისათვის.

Thin
ღვინო, რომელიც ნაკლებად სხეულიანია, აკლია არომატულობა და ჩვეულებრივ მკრთალი ფერისაა.
Tobacco
თამბაქოს არომატის ნოტები ღვინოში, რომელიც ზოგიერთ ცნობილ სახეობებში იგრძნობა.
Topping up
სუფთა ღვინის ალკოჰოლის დამატება ტკბილზე დუღილის შესაჩერებლად, რის შედეგადაც ღვინოში რჩება გაუხსნელი შაქრის გარკვეული რაოდენობა, რაც დამახასიათებელია ნატურალური ლიქიორული ღვინოებისათვის. ეს მეთოდი გამოიყენება აგრეთვე მაღალალკოჰოლური შემადგენლობის “გენეროსო” ღვინოებში.
Tun
ძალიან დიდი კასრი ღვინის შესანახად – ზოგიერთ მათგანში შეიძლება 300,000-მდე ბოთლი ღვინო ჩავიდეს.

Search