თქვენი სრულყოფილი გამოცდილებისთვის ჩვენ ვიყენებთ cookie-ებს. გასაგრძელებლად გთხოვთ დაადასტუროთ, ან იხილეთ ჩვენი პირობები აქ.
კეთილი იყოს თქვენი მობრძანება მარანში!
გთხოვთ დაგვიდასტუროთ, რომ ხართ სრულწლოვანი
არა
ვებ საიტი მუშაობს სატესტო რეჟიმში, ძველ საიტზე გადასასვლელად დააჭირე აქ

თელავური წითელი ნახევრად მშრალი

ძველი შეფუთვა
ახალი შეფუთვა
zoom in pic zoom in pic

თელავური წითელი ნახევრად მშრალი

ყურძნის ჯიში: ადგილობრივი წითელი ყურძენი, ძირითადად საფერავი
ყურძნის წყარო: კახეთი
მოსავლიანობა: 8-10 ტონა/ჰა
ძველი შეფუთვა
ახალი შეფუთვა
ფერი
წითელი
ტიპი
ნახევრად მშრალი
ალკოჰოლი
12%
ტემპერატურა
14-16°C

დეგუსტაცია

ხილისებრი ტონები
ხილისებრი
ხილისებრი ტონების სიმძლავრე ღვინის არომატში
სიტკბო
სიტკბო
ფერმენტაციის შემდგომ ღვინოში არსებული ნარჩენი შაქრის შემცველობა
ტანინები
ტანინები
ყურძნის წიპწაში, კლერტში და კანში არსებული მთრთიმლავი ნივთიერება, რომელიც დაგემოვნებისას პირში იწვევს მქლერტავ შეგრძნებას
სხეული
სხეული

ღვინის ტექსტურის "სიმძიმის" შეგრძნება, განისაზღვრება ღვინოში ალკოჰოლის შემცველობის, ყურძნის ჯიშის და მჟავიანობის კომბინაციით

კერძებთან შეხამება

ყველი
ხილი
ტკბილეული

ბოკალის ტიპი

წითელი ღვინო

ძიების ველი