თქვენი სრულყოფილი გამოცდილებისთვის ჩვენ ვიყენებთ cookie-ებს. გასაგრძელებლად გთხოვთ დაადასტუროთ, ან იხილეთ ჩვენი პირობები აქ.
კეთილი იყოს თქვენი მობრძანება მარანში!
გთხოვთ დაგვიდასტუროთ, რომ ხართ სრულწლოვანი
არა
ვებ საიტი მუშაობს სატესტო რეჟიმში, ძველ საიტზე გადასასვლელად დააჭირე აქ

მარნის ღვინო BIB წითელი მშრალი

zoom in pic zoom in pic

მარნის ღვინო BIB წითელი მშრალი

ყურძნის ჯიში: ადგილობრივი თეთრი ყურძენი, ძირითადად საფერავი
ყურძნის წყარო: კახეთი
მოსავლიანობა: 8-10 ტონა/ჰა
ფერი
წითელი
ტიპი
მშრალი
ალკოჰოლი
12.5%
ტემპერატურა
14-18°C

დეგუსტაცია

ხილისებრი ტონები
ხილისებრი
ხილისებრი ტონების სიმძლავრე ღვინის არომატში
სიტკბო
სიტკბო
ფერმენტაციის შემდგომ ღვინოში არსებული ნარჩენი შაქრის შემცველობა
ტანინები
ტანინები
ყურძნის წიპწაში, კლერტში და კანში არსებული მთრთიმლავი ნივთიერება, რომელიც დაგემოვნებისას პირში იწვევს მქლერტავ შეგრძნებას
სხეული
სხეული

ღვინის ტექსტურის "სიმძიმის" შეგრძნება, განისაზღვრება ღვინოში ალკოჰოლის შემცველობის, ყურძნის ჯიშის და მჟავიანობის კომბინაციით

კერძებთან შეხამება

ყველი
საქონლის ხორცი
ბოსტნეული

ბოკალის ტიპი

წითელი ღვინო

ძიების ველი