თქვენი სრულყოფილი გამოცდილებისთვის ჩვენ ვიყენებთ cookie-ებს. გასაგრძელებლად გთხოვთ დაადასტუროთ, ან იხილეთ ჩვენი პირობები აქ.
კეთილი იყოს თქვენი მობრძანება მარანში!
გთხოვთ დაგვიდასტუროთ, რომ ხართ სრულწლოვანი
არა
ვებ საიტი მუშაობს სატესტო რეჟიმში, ძველ საიტზე გადასასვლელად დააჭირე აქ

მარანი საფერავი ბიო

zoom in pic zoom in pic

მარანი საფერავი ბიო

მიკროზონა: ქინძმარაული
ყურძნის ჯიში: საფერავი 100%
მოსავლიანობა: 8 ტონა/ჰა

ვერცხლი 2020
ბრინჯაო 2020
სრულად
ფერი
წითელი
ტიპი
მშრალი
ალკოჰოლი
14%
ტემპერატურა
16-18°C

დეგუსტაცია

ხილისებრი ტონები
ხილისებრი
ხილისებრი ტონების სიმძლავრე ღვინის არომატში
სიტკბო
სიტკბო
ფერმენტაციის შემდგომ ღვინოში არსებული ნარჩენი შაქრის შემცველობა
ტანინები
ტანინები
ყურძნის წიპწაში, კლერტში და კანში არსებული მთრთიმლავი ნივთიერება, რომელიც დაგემოვნებისას პირში იწვევს მქლერტავ შეგრძნებას
სხეული
სხეული

ღვინის ტექსტურის "სიმძიმის" შეგრძნება, განისაზღვრება ღვინოში ალკოჰოლის შემცველობის, ყურძნის ჯიშის და მჟავიანობის კომბინაციით

კერძებთან შეხამება

ყველი
ფრინველის ხორცი
საქონლის ხორცი

ბოკალის ტიპი

წითელი ღვინო

ძიების ველი