Marani Logo

მარიამ ზარიძე

ღვინის ხარისხის კონტროლის დეპარტამენტის უფროსი მეღვინე

მარინა თელავის ღვინის მარანს უნივერსიტეტის დამთავრებიდან რამდენიმე წლის შემდეგ შემოუერთდა. მეღვინეობა მისი პირველადი სპეციალობა არ არის. მას მაგისტრის ხარისხი მიღებული აქვს ქიმიაში საკვები პროდუქტების განხრით. მისმა სწრაფვამ სამუშაო გამოცდილების შეძენისა და თვალსაწიერის გაფართოებისაკენ განაპირობა ის, რომ მარიამი ჩვენს კომპანიაში მოხვდა, როგორც ქიმიკოსი.


„თელავის ღვინის მარანში მუშაობისას, მე დავრწმუნდი, თუ რა გადამწყვეტი მნიშვნელობა აქვს კარგი ღვინის შექმნისთვის სხვადასხვა განათლების მქონე ადამიანების თანამიმდევრულ ძალისხმევას. პირადად მე, ღვინოში ყველაზე მეტად მიზიდავს არომატების უსასრულო სპექტრი, რომლებიც თავდაპირველად ყურძნიდან, მოგვიანებით კი – ღვინიდან მოდის“.